Verzenden

Verzenden gaat via Post NL. U krijgt van ons altijd een trackingscode opgestuurd, zodat u het pakket kunt volgen. Als u vóór 15:00 uur bestelt, staan uw producten in de meeste gevallen binnen 24 uur op de stoep.

Voor bestellingen binnen Nederland vragen wij voor orders boven de €50,- incl. BTW €3,50 verzendkosten; voor orders onder de €50,- incl. BTW vragen wij €5,95.

Voor onze Belgische klanten geldt een ander tarief. Voor orders boven de €50,- incl. BTW rekenen wij €5,99 verzendkosten; onder de €50.,- incl. BTW is dit €9,95.

Retouneren:

Als u een product wil retouren, download dan eerst het retour formulier. Producten zonder retour formulier worden niet verrekend. De kosten van het verzenden zijn voor eigen rekening, tenzij er een bewezen fout door ons is gemaakt. Zie hieronder de voorwaarden voor het retourneren van producten.

Bijna alle (in nieuwstaat verkerende) artikelen kunnen retour worden gestuurd. Electronische onderdelen (zoals relais etc.) zijn hiervan echter uitgesloten. Op maat geleverd materiaal word niet retour genomen. Zo ook alle kabels die niet op rol worden geleverd.

Wij stellen de volgende voorwaarden aan het retouren van producten:

  • Vraag binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een RETour-nummer aan.
  • Vul hiervoor het retourformulier compleet in en stuur deze naar info@genius-electrics.nl
  • Het artikel dient zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na het toekennen van het retour-nummer retour gestuurd te worden.
  • Het product dient ongebruikt & onbeschadigd te zijn. Als het product gebruikt of beschadigd is, kunnen wij (genius-electrics.nl) een waardevermindering van 100% in rekening brengen.
  • Zorg dat u het retour formulier uitprint en bij de retourzending toevoegt. (zit het retour formulier er niet bij, dan word er ook geen terugstorting in gang gezet!)
  • Schrijf niks op de originele verpakking, zoals teksten en plak geen stickers of plakband  erop.
  • Verpak het product in een doos om beschadiging tijdens transport tegen te gaan.
  • De retourzending dient voldoende gefrankeerd naar ons te worden verstuurd.
  • De consument draagt het risico voor een retourzending. Wij adviseren daarom om het pakket aangetekend te verzenden en het verzendbewijs te bewaren, zodat u een eventuele vermissing kunt claimen bij uw vervoerder.
  • Een terugstorting wordt zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding verwerkt.

Het retouradres:
Genius Electrics
Prinses Beatrixstraat 11B
5571HH Bergeijk

LET OP: De artikelen behoren in nieuwstaat zijn, materiaal met sporen van montage en/of gebruik, bekraste aansluitingen of andere dergelijke gebruiksporen worden niet verrekend!