Verzenden:

Verzenden gaat via Post NL. U krijgt van ons altijd een trackingscode opgestuurd, zodat u het pakket kunt volgen. Als u voor 15:00 uur besteld garanderen wij dat 99 procent van uw producten binnen 48 uur op de stoep heeft staan.

Wij vragen voor orders boven de 50.- incl. BTW €3.50 verzend kosten. Onder de 50.- incl. BTW vragen we 5.95 incl. btw.

Voor onze Belgische klanten geld een ander tarief, omdat Post NL ook andere tarieven hanteert. Wij vragen, voor orders boven de 50.- incl. BTW €5.99 verzend kosten. Onder de 50.- incl. BTW vragen we 9.95 incl. btw.

Retouneren:

Als u een product wil retouren, download dan eerst het retour formulier. Producten zonder retour formulier worden niet verrekend. De kosten van het verzenden zijn voor eigen rekening, tenzij er een bewezen fout door ons is gemaakt. Zie hieronder de voorwaarden voor het retourneren van producten.

Bijna alle (in nieuwstaat verkerende) artikelen kunnen retour worden gestuurd. Electronische onderdelen (zoals relais etc.) zijn hiervan echter uitgesloten. Op maat geleverd materiaal word niet retour genomen.

Wij stellen de volgende voorwaarden aan het retouren van producten:

  • Vraag binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling een RETour-nummer aan.
  • Vul hiervoor het retourformulier compleet in en stuur deze naar info@genius-electrics.nl
  • Het artikel dient zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na het toekennen van het retour-nummer retour gestuurd te worden.
  • Het product dient ongebruikt & onbeschadigd te zijn. Als het product gebruikt of beschadigd is, kunnen wij (genius-electrics.nl) een waardevermindering van 100% in rekening brengen.
  • Zorg dat u het retour formulier uitprint en bij de retourzending toevoegt. (zit het retour formulier er niet bij, dan word er ook geen terugstorting in gang gezet!)
  • Schrijf niks op de originele verpakking, zoals teksten en plak geen stickers of plakband  erop.
  • Verpak het product in een doos om beschadiging tijdens transport tegen te gaan.
  • De retourzending dient voldoende gefrankeerd naar ons te worden verstuurd.
  • De consument draagt het risico voor een retourzending. Wij adviseren daarom om het pakket aangetekend te verzenden en het verzendbewijs te bewaren, zodat u een eventuele vermissing kunt claimen bij uw vervoerder.
  • Een terugstorting wordt zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding verwerkt.

Het retouradres:
Genius Electrics
Prinses Beatrixstraat 11B
5571HH Bergeijk

LET OP: De artikelen behoren in nieuwstaat zijn, materiaal met sporen van montage en/of gebruik, bekraste aansluitingen of andere dergelijke gebruiksporen worden niet verrekend!