Voertuig elektra

Genius Electrics is leverancier van automotive bedradingsmateriaal (voertuig elektra), zoals kabels, connectoren, schakelaars, relais, zekeringen, en montage materiaal.

Wij leveren zowel aan consumenten als aan bedrijven, in grote en kleine hoeveelheden. Speciaal voor retailers hebben we shopperverpakkingen in ons assortiment. Deze verpakkingen zijn makkelijk in uw winkel te presenteren en zijn gevuld met (kleinere) hoeveelheden naar wens.

Het ontstaan

Het bedrijf komt voort uit Genius LED-verlichting. Bij het aansluiten van de LED-verlichting op voertuigen zoals vrachtwagens, tractoren, bedrijfswagens, en rally & trophy auto’s, werd er veelvuldig gebruikgemaakt van de materialen welke in de webshop te vinden zijn. Door de veelvoorkomende vraag of deze materialen ook bij ons te bestellen waren is er langzaam, maar gestaag een assortiment opgebouwd. Dit assortiment is gegroeid tot wat het nu is. En er komen nog altijd nieuwe producten bij!

De webshop

Onze webshop is opgezet zodat men gemakkelijk en overzichtelijk per categorie kan shoppen. Daarnaast maakt de webshop ons proces van bestellingen verwerken eenvoudiger en efficiënter. Mocht u onverhoopt iets niet vinden? Vraag het ons gerust! Suggesties voor verbeteringen zijn altijd welkom.

Onze hoofdpijlers zijn hiernaast weergegeven en uitgelegd.

Genius Electrics uw partner in voertuig elektra.

Genius Electrics

 • Prinses Beatrixstraat 11B
 • 5571HH Bergeijk
 • +31(0)622828741
 • info@genius-electrics.nl

Overige gegevens:

 • KvK nummer: 64246590
 • Bank: NL86RABO0306522969
 • Hoge kwaliteit

  Wij leveren uitsluitend producten van hoge kwaliteit, bijna al onze leveranciers zijn ISO9001 gecertificeerd. Daarnaast nemen wij altijd steekproeven bij gearriveerde producten en werken we met kwaliteit seals. Dit alles om een zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen waarborgen.

 • Competitieve prijzen

  Hoe meer verpakkingen/producten u bestelt, hoe meer u bespaart. Kortingen, als u per verpakking besteld.

 • Totaal service

  Wij leveren meer dan alleen elektra onderdelen, wij leveren bijvoorbeeld ook: klantspecifieke verpakkingen, op maat gemaakte producten, gereedschap ten behoeve van de verwerking van onze producten, schap plannen voor in de retail & ondersteuning bij het samenstellen van assortiment (category management). Daarnaast bieden we ook de service aan, om uw voorraad te beheren.

 • Ruim assortiment

  We bieden een ruim assortiment aan, mocht u iets toch niet vinden, vraag gerust. Vaak kunnen we het toch op korte termijn leveren.