Groothandel elektra

Als groothandel elektra bieden we een aantal services aan voor bedrijven:

  • Klantspecifieke verpakkingen; wij leveren (met een vastgestelde minimum afname) verpakking naar wens van de klant. Zo kunt uw bijvoorbeeld verpakkingen met kleinere hoeveelheden in uw winkel leggen. Inspelen op de behoeftes van uw klanten is op deze manier zeer gemakkelijk. Ook zijn er verscheidene presentatie mogelijkheden.
  • Aansluitend op bovenstaande; schap plannen voor in de retail & ondersteuning bij het samenstellen van assortiment (category management). Als u uw eigen verpakkingen laat maken, zorg dan dat ze meteen tot hun recht komen in uw winkel. Wij helpen u graag bij het ontwikkelen, opstellen & uitvoeren van category management.
  • Op maat gemaakte producten, bijvoorbeeld kabelbomen, plug & play aanhanger bedrading etc. u vraagt het, wij maken het.
  • Voorraad beheer, wij nemen het voorraad beheer van u uit handen. Zo grijpt u nooit mis en bent u volledig ontzorgt. Zo kunt u bijvoorbeeld als garagist zich beter bezighouden met uw hoofdactiviteit en klanten. In plaats van uw zorgen te hoeven maken of de juiste kabelschoenen nog op voorraad zijn.
  • Samples, u kunt samples aanvragen van bepaalde producten.

Kortingen?

Naast onze services komen bedrijven in aanmerking voor groothandel korting. Hiervoor kunt u zich aanmelden via dit FORMULIER (gelieve het formulier op te sturen naar info@genius-electrics.nl) hier vult u een aantal gegevens in van uw bedrijf waardoor wij kunnen controleren of u aan onze voorwaarden voldoet.

Voor bedrijven die aan bepaalde criteria voldoen bieden we een kortingspercentage aan. U krijgt bij ons bijvoorbeeld geen korting als u accountant of schilder bent. Uw bedrijf moet een bepaalde affiniteit hebben met onze producten; voertuig elektra. Uw bedrijf word door ons gescreend of het aan onze volwaarden voldoet. Het belangrijkste punt is dat de gekochte producten, niet voor eigen gebruik zijn. U moet de producten dus doorverkopen en/of verwerken in producten om vervolgens te verkopen.

Genius Electrics uw groothandel elektra.

Sponsering:

Wij sponseren graag dingen/evenementen welke aansluiten op onze bedrijfsactiviteiten. Sponsoring kan plaats vinden d.m.v kortingen, geld of in natura (producten).

partner standard groothandel elektra
partner premium groothandel elektra
dealer standard groothandel elektra
dealer premium groothandel elektra