Groothandel elektra

Als groothandel elektra bieden we een aantal services aan voor bedrijven:

  • Klantspecifieke verpakkingen; wij leveren (met een vastgestelde minimumafname) verpakking naar wens van de klant. Zo kunt uw bijvoorbeeld verpakkingen met kleinere hoeveelheden in uw winkel leggen. Hierdoor kunt u inspelen op de behoeftes van uw klanten. Ook zijn er verschillende presentatiemogelijkheden.
  • Aansluitend op het bovenstaande bieden wij schapplannen aan voor in de retail en bieden wij ondersteuning bij het samenstellen van het assortiment (category management). Laat uw eigen verpakkingen tot hun recht komen in uw winkel. Wij helpen u graag bij het ontwikkelen, opstellen en uitvoeren van category management.
  • Op maat gemaakte producten, zoals kabelbomen en plug & play aanhangerbedrading. U vraagt het, wij maken het.
  • Voorraadbeheer; wij nemen uw voorraadbeheer uit handen. Zo grijpt u nooit mis en bent u volledig ontzorgd, zodat u zich als garagist bijvoorbeeld kunt bezighouden met uw hoofdactiviteit en klanten. In plaats van uw zorgen te hoeven maken of de juiste kabelschoenen nog op voorraad zijn.
  • Samples; u kunt samples aanvragen van bepaalde producten.

Kortingen?

Naast onze services komen bedrijven in aanmerking voor groothandelkorting. Hiervoor kunt u zich aanmelden via dit FORMULIER (gelieve het formulier op te sturen naar info@genius-electrics.nl). Hier vult u de gegevens in van uw bedrijf zodat wij kunnen controleren of u aan onze voorwaarden voldoet.

Voor bedrijven die aan bepaalde criteria voldoen bieden we een kortingspercentage aan. U krijgt bij ons bijvoorbeeld geen korting als u accountant of schilder bent. Uw bedrijf moet een bepaalde affiniteit hebben met onze producten: voertuig elektra. Uw bedrijf wordt door ons gescreend of het aan onze volwaarden voldoet. Het belangrijkste criterium is dat de gekochte producten niet voor eigen gebruik zijn. U moet de producten dus doorverkopen en/of verwerken in producten die doorverkocht worden.

Genius Electrics uw groothandel elektra.

Sponsering:

Wij sponseren graag zaken en/of evenementen die aansluiten op onze bedrijfsactiviteiten. Sponsoring kan plaatsvinden in de vorm van kortingen, geld of producten.

partner standard groothandel elektra
partner premium groothandel elektra
dealer standard groothandel elektra
dealer premium groothandel elektra